Libčický divadelní podzim: Z Chaloupek přivezli nejen Proutníka

LDP2016: Chaloupky - Proutník pod pantoflem
Libčický divadelní podzim 2016 se nám přehoupl do druhé poloviny. Sobotní libčická ZUŠka přivítala na svém vyvýšeném koberci (tady se obvykle píše “na svých prknech”, ale to by bylo zavádějící) ochotnický soubor z Chaloupek, který slíbil přivézt svého “Proutníka pod pantoflem”. Nebudu vás napínat: nakonec jich přijelo víc a podle smíchu z publika to bylo jenom dobře.

Před představením

Pokud přijedete hrát na nové místo, zažijí vaše kulisy kulturní šok. Je na vás, jak se s tím popasujete. Ochotné ruce ochotníků bez zbytečných scén popadnou kulisu na chodníku a s láskou ji dopraví na scénu. Prvních pár obrázků bylo nacvakáno před představením. Ač bez diváků, byla to taky velká zábava.

Když se rozhrne opona

Pak už nejspíš všichni diváci sedí na svých místech a mají vypnutá svá mobilní zařízení… Svou pozornost upnou k tomu, co se odehraje před jejich zraky. Pokud jste v sobotu chyběli, tady je malá ochutnávka.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>