Libčický kvíz: test inteligence pro pokročilé

Libčický kvíz: tajenkaMěli jsme dlouhou pauzu, a tak nezbývá než doufat, že jste si své “müsli” brousili i jinými prostředky. Protože pokud ne, pokud jste jen na chvíli polevili a nechali svým mozkovým závitům odpočinout, pak není jisté, zda dnešní kvíz úspěšně zdoláte. Pekelně se soustřeďte, bude to těžké. Dopředu víme, že ne každý libčický občan uspěje!

Možná už jste nervózní a nažhaveni do provozní teploty, tedy bez zbytečných cavyků pojďme na věc. Jedná se o inteligenční test postřehu, orientace v blízkém sociálním prostoru a v neposlední řadě čtenářské gramotnosti. Pokud uspějete, máte velkou šanci ucházet se o místo, například v místní samosprávě – test si vytiskněte a řádně vyplněný jej přiložte ke svému životopisu.

Písmeno S písmeno D

 

Dnešní kvízová otázka zní:

Prohlédněte si pečlivě oba obrázky. Nespěchejte, nejste limitováni časem. Najděte 7 rozdílů.

Velká nápověda

Pokud tápete, snad vám pomohou následující citáty:

  • “Vot, adná bůkva, ráznica kakajá!”
  • “Holinky, nebo hodinky, vždyť je to jedno, obojí se to natahuje.”

Odpověď

Správnou odpověď naleznete, pokud kliknete sem.

I vy jste si oblíbili naše kvízové otázky?

Pak nabízíme vaší pozornosti všechny dosud uveřejněné otázky zde.

Komentářů: 3

  1. Michal Nehasil napsal:

    Já myslím, že vím. Dlouho jsem tápal ale při rozjímání nad novoročním úvodníkem posledních LN, kde pan starosta nešetřil laskavým slovem a uznáním, jsem zčistajasna dostal nápad a kvíz rozlouskl.

  2. Lucie Richterová napsal:

    K úvodníku pánů starosty a místostarosty v posledních LN bych ráda upřesnila, že není pravda, že koalice “finančně podporuje svou vlastní opozici”. Liběhrad samozřejmě nepodporuje žádným způsobem spolek LOS jako takový, ale pouze přiděluje městské prostředky (tedy ne svoje, jak z textu vysvítá, ale prostředky všech daňových poplatníků, i těch, kteří Liběhrad nevolili) na kulturní, neziskové akce LOSem pořádané, a to na doporučení nezávislé grantové komise.
    Dále se mi nelíbí tvrzení, že zastupitel by měl mít na mysli “vždy jen dobro, prosperitu a klid ve městě”. Samozřejmě je otázka, co je to dobro a pro koho. Zastupitel by toho měl mít na mysli mnoho, přičemž “klid ve městě” by mohl být tak na padesátém místě.
    Celkově se v celém článku opravdu špatně orientuji, protože nejprve naznačuje, že LOS nemá o čem mluvit a co ukázat, pak se ovšem vynáší podpora “dobrých věcí” s příklady několika akcí pořádaných LOSem, tak jak to tedy autoři myslí?
    Na závěr bych ráda – i když jsem škarohlíd z LOSu – pochválila opravu střechu ZUŠ, vypadá opravdu pěkně!

  3. Uražený Pícha napsal:

    Uražená pýcha. Nic víc v tom nehledejte. Hloupá a obyčejná uražená pýcha.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>