Pátek večer? Pojďte do kina na komedii “Knězovy děti”

LKL17 Knězovy děti

Prázdniny jsou tady a s nimi se po roce do Libčic vrací letní kino. Na prázdniny 2017 jsme si připravili celkem 6 promítání. A měli byste vědět, že jsme se přestěhovali na Libčickou plovárnu.

Startujeme tento pátek, po setmění (30. června, 21,30).  Prvním kusem bude chorvatsko-srbská komedie “Knězovy děti”.

Těšíme se na vás, přijďte se naladit na prázdniny
(a nebo rovnou natěšit na svou dovolenou?).

LKL17 Knězovy děti - počasí

Počasí

Ač se to dnes určitě zdá nemožné (prší a prší), vyhlídky na zítřek jsou ideální. Spoléháme na “norskou” předpověď, viz obrázek. Na promítání nám Norové slibují 22° C a jasno (měsíc dorůstá, 1. čtvrť).

Přesto, po zkušenostech z loňska, doporučujeme: mikina se může hodit. Nenechte si zážitek zkazit chladem.

Místo

LKL17 - místo promítání

Promítání jsme přesunuli ze zahrady ZUŠky na Libčickou plovárnu. Máme k tomu dva důvody:

  1. Chceme využít klidu “klidové zóny,” kde bychom měli být odrušeni od nadbytečných světel, okolního provozu a hluku.
    A není třeba se bát ani souběžně vypsané “Diskopárty”. Všechno jsme osobně zkontrolovali a prověřili během poslední “plovárenské diskotéky” – na paloučku, kde budeme promítat, byli slyšet jen cvrčci.
  2. Plovárna nabídne profi zázemí s občerstvením. Ač jsme se snažili i v ZUŠce nabídnout k promítání servis navíc, zázemí hospody skýtá víc možností a větší pestrost občerstvení.
    Navíc můžete dorazit o chvíli dřív nebo posedět po představení. Kultura si zaslouží kompletní servis! Nezanedbávejte se.
Sezení: Na plovárně nemáme oproti loňské ZUŠce tolik báječných křesílek na sezení. Doporučujeme vzít si svoji oblíbenou rybářskou nebo campingovou stoličku s sebou!

Film

Letošní letní kino začínáme svěží satirickou komedií “Knězovy děti” (72% na ČSFD, 6,8/10 na IMDb). Děj? Nový mladý kněz se rozhodne “pomoci” svým spoluobčanům a hlavně zvrátit nepříznivé demografické ukazatele.

Pokud chcete vědět víc, podívejte se na upoutávku. 93minutový film bude v originálním znění s titulky.

Perlička na konec

Knezovy deti - divadlo

Látku zpracovanou filmem můžete vidět i na divadelních prknech, v listopadu 2016 svou verzi představilo Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích (kde by chtěl žít každý). Viz plakát.

A nebo i youtube upoutávka:

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>