srpen 2017

11.8. – obdrželi jsme zápis z RM č. 15-2017

11.8. – současně jsme obdrželi pozvánku na mimořádné jednání ZM v pondělí 4.9.2017, svolané s tímto programem:

  • žádost o dotaci na komunitní centrum nám. Svobody
  • zrušení usnesení ZM č. 2/16 – 2017 (vyhlášení architektonické soutěže na obnovu libčického náměstí)
  • rozpočtové opatření č. 4/2017
  • smlouva o budoucím nákupu pozemku – parc. č. 314 a 315 v k.ú. Libčice nad Vlt.

14.8. – odpověď na Petřiny dotazy z 24. července nepřišla, požádala tedy o zodpovězení v režimu zákona o svobodném přístupu k informacím

17.8. – dotaz v režimu zákona o svobodném přístupu k informacím zafungoval. Pan tajemník zaslal odpověď na dotazy, objednávkuhydrogeologický posudek budovy ZŠ, o který Petra požádala zvlášť.

21.8. – dnes přišly podklady na mimořádné jednání ZM. Prostudovat můžete sami, nezabere vám to moc času: materiál na ZM.č.18, rozpočtové opatření č.4-2017

23.8. – Tereza požádala o doplňující informace k zadání a fakturaci za studie “Městského domu” a “Parku na Nám. Svobody” a k čerpání z Fondu školského rozvoje. Odpověď dostala obratem.

28.8. – Petra požádala, aby byl na blížícím se mimořádném jednání zastupitelstva přítomen zástupce zpracovatele žádosti o dotaci na Komunitní centrum.

28.8. – na elektronické úřední desce jsme zaznamenali výběrové řízení na projekt “Polyfunkčního komunitního centra”. Vzhledem k tomu, že předpokládaná částka dosahuje 750.000Kč, je to dle interních pravidel radnice povinnost. Povinností rady města také je schválit znění této výzvy a přímo oslovit minimálně tři zájemce. To však v žádném zápise z jednání rady města nelze nalézt. Je otázkou, kolik projekčních firem bude schopno během 4 dnů zareagovat a nabídku zpracovat. Termín podání nabídek je totiž už tento pátek 1.9.

30.8. – zástupce poradenské firmy M.C.Triton, která bude (v případě odsouhlasení záměru zastupitelstvem) pro radnici připravovat žádost o dotaci na komunitní centrum, by měl být přítomen na jednání zastupitelstva v pondělí 4.9.

Komentářů: 5

  1. Tereza Nehasilová napsal:

    Po prázdninové odmlce jsme doplnili naší rubriku Deník zastupitele.

  2. doktor napsal:

    V Libčicích se zase vyskytnula epidemie “úpalu”. Projevuje se bláboly směrem k veřejnosti, mdlým rozumem a iracionálním a zkratkovitým jednáním. Čemu nerozumím, je to, že tu vyskytuje celoročně.

  3. taky doktor napsal:

    Tak to vypadá, že hlavní kvalifikační předpoklad firmy AMMBRA je důsledné používání Caps-locku?

  4. taky doktor napsal:

    Aha, ono je to prostě zkopírované z jeijch webu – http://www.ammbra.cz/zakladni-informace plus reference…

  5. inženýr napsal:

    My Inženýři nepotřebujeme analýzy a reference, My to prostě víme! A jen potřebujeme někoho, kdo nám na to nakreslí projektovou dokumentaci.

    Co na tom, že nás překvapí počet čtyřletých dětí do školky? Strčíme je do hlídárny a mezitím zbastlíme kolnu. Pak nás překvapil i počet šestiletých dětí do školy. Kdo by to čekal? Dva roky klídek, leháro, a tu najednou zase něco chtějí. No, firmá nám snad řekne. To My Inženýři, my na to jdeme komcepčně, zhluboka o tom hloubáme!

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>