Záznam z jednání zastupitelstva č. 19 z 18. 10. 2017

16. zastupitelstvo

Záznam z jednání zastupitelstva č. 19 z 18. října 2017.

Nekomentovaný, přehledně rozdělený na jednotlivé body.

.

 

Jeden komentář

  1. Martin Šimon napsal:

    V Libušině ulici hned za školou je momentálně k prodeji dům se zahradou. Je to jedna z mála možností, kam rozšířovat školní infrastrukturu a zlepšovat tak podmínky pro rozvoj Libčické ZŠ. V případě zaslepení konce Libušiny ulice pro auta směrem k nádraží by vznikl relativně velký a pro děti bezpečný prostor, se kterým by se dalo architektonicky pracovat (nevybetonovaný výběh pro děti, možnost výuky venku, zahrádka pro děti, byt pro učitele, atd.).
    Libušina ulice je beztak dlouhodobně nevyhovující prostor. Stísněná ulice, kde nejde rozumně projet a projít současně, kde se relativně často mění vlastníci domů, protože to není příliš ideální místo pro bydlení podle současných standardů. Nicméně rozšíření areálu školy do těchto prostor je žádoucí, místo špatného prostoru pro bydlení můžeme mít dobrý prostor pro školu, který by poskytl podmínky pro rozvoj zázemí školy.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>