Hašlerka 2014: Založili jsme tradici? Doufáme.

Hašlerka 2014

Doufáme, protože v sobotu, 4. října 2014, proběhl 1. ročník LIBČICKÉ HAŠLERKY. A jeden ročník je jenom první krok. Nicméně vždycky je dobře vykročit “pravou nohou”, a tak máme radost, že všechno klaplo. Počasí se povedlo. Kapely hrály jako o život. Účast byla hojná a pestrá. Bavili se všichni – od nejstarších, kterým Hašlerova muzika zní určitě nejlíp, po nejmladší, které víc zaujal doprovodný program pro ně připravený. A jsme rádi, že hudba fungovala i napříč libčickými kandidátkami. A snad jsme svou vzpomínkou udělali radost i přítomným potomkům pana Hašlera.

A k programu? Kapely Strahovanka, Patrola Šlapeto, Fiakr i Kralupswing si svá vystoupení užily a předvedly to nejlepší. Úžas a nadšení vzbudil rozhodně i libčický sbor Scandula, který se představil v duchu a stylu, na který nejsme u něj zvyklí, s netypickým repertoárem a v perfektních stylových kostýmech. Ze všech vystoupení na nás dýchla pohoda černobílých komedií pro pamětníky a atmosféra idealizovaných starých časů. Upřímně, to se čas od času hodí, ne?

Ale proč popisovat, co jste buď na vlastní kůži zažili, anebo o co jste přišli. To podstatné z 1. Hašlerky si můžete prohlédnout na fotkách.

Váš LOSí tým

PS: záhadný verš na závěr. “Dokonce i OSA pochválila LOSa.”

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Děkujeme sponzorům festivalu

Na každou podobnou akci je třeba poskládat potřebný finanční obnos, bez peněz to nejde. A tak děkujeme všem, bez kterých by to nešlo.

LOS - LIBČICKÝ OBČANSKÝ SPOLEK

 

 

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>