duben 2018

aktualizováno 9. června 2018

3.4. – obdrželi jsme zápis z RM č. 9/2018

4.4. – proběhlo jednání ZM č. 22/2018, na němž jsme byli mimo jiné seznámeni s předpokládaným harmonogramem činností, které souvisí s čerpáním dotace z MPSV na strategické dokumenty města. Projekt se dostal do značného časového skluzu, na sběr podkladů a tvorbu dokumentů zbývá velmi málo času.

9.4. – Tereza s Ilonou se zúčastnili setkání s ředitelkou ZŠ, na které předseda školské komise, Tomáš Hykeš, přizval zastupitele. Paní ředitelka nás provedla celou budovou školy včetně venkovních prostor a podrobně seznámila s novinkami i obtížemi, se kterými se škola potýká. Ze schůzky vznikl zápis, který je možno pročíst zde.

11.4. – Byli jsme informováni, že město podepsalo smlouvu se zhotoviteli strategických dokumentů. Z dvou let na čerpání dotace nám zbývá necelých 9 měsíců.

16.4. – obdrželi jsme zápis a usnesení ze ZM č. 22/2018

20.4. – obdrželi jsme zápis z RM č. 10/2018

23.4. –  radě města jsme poslali podnět k přípravě žádosti o dotaci na zřízení sběrného dvora, který Libčicím chybí. Na blížící se výzvu z Operačního programu Životní prostředí nás upozornil místní občan, čímž to mu velmi děkujeme.

25.4. – Petra s Terezou se zúčastnily úvodní koordinační schůzky se zpracovateli strategického plánu a urbanistické studie, odbornými konzultanty a dalšími členy strategické komise.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>