Do Kotelny přijede americký animátor Gene Deitch

Gene Deitch: Z lásky k Praze

Čas od času člověk něco mine, protože třeba úplně neví, že zrovna tohle by minout nechtěl. Abychom vás vyvarovali takového zklamání, nabízíme upoutávku / ochutnávku.

Na poslední květnovou sobotu (26. května) je v Kotelně ohlášena autogramiáda a představení autobiografické knihy “Z lásky k Praze”. A není to akce lokálního významu, nechte se pozvat. Nejen od nás, nám věřit nemusíte. Nechte se pozvat od povolanějších.

Možná vám na první dobrou jméno autora knihy Gene Deitch nic neřekne. To ale nevadí, pokud se chcete nechat nalákat, jsou tu vstupní informace v elegatním balení servírované Českým rozhlasem.

Posloucháte-li ráno Radiožurnál, třeba cestou do práce,  pak jste  mohli “pozvánku” na 26. května do Kotelny slyšet v pondělí 7. května v pořadu “Host Lucie Výborné”.

Pokud ne, pak vězte, že dnes ráno si v rádiu povídali právě s Genem Deitchem. Chcete-li vědět o čem, stačí prokliknout na web Českého rozhlasu:

Radiožurnál

 

Pořad Lucie Výborné “Host Radiožurnálu” – 7. 5.  2018 v 09:05
Přátelil se s Trnkou a Werichem, chystal se točit Hobita.
Americký animátor Gene Deitch nedá na Prahu dopustit

 

Kdyby to pro vás bylo jako prvotní průzkum málo, stále na webu Českého rozhlasu najdete informací ještě víc:

Tak si to všechno poslechněte, zvažte, zkontrolujte kalendář a pokud budete mít čas a chuť, přijďte se 26. května podívat do Kotelny.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>