Libčice mají Oskara!

Titulek to není úplně přesný. On to totiž není Oskar, ale Český lev. A nezískaly ho Libčice (za záznamy z městského zastupitelstva), ale náš libčický soused. V každém případě je to událost zaznamenáníhodná!

23. března si během slavnostního vyhlášení 26. ročníku Ceny České filmové a televizní akademie “Český lev” za rok 2018 došel David Titěra se svými kolegy na pódium pro Lva za nejlepší zvuk. Nominován byl za film Domestik a porazil těžké soupeře. A my mu tímto gratulujeme.

Domestik po zvukové stránce porazil všechny české filmy uvedené v roce 2018. Ve finále pak především ostatní nominované Hmyz (viděli jste v kině Kotelna), Hastrman, Toman a Zlatý podraz.

Možná je dobré si připomenout, že práci Davida Titěry už jste měli možnost si poslechnout i v Libčicích v kině Kotelna během filmu Prezident Blaník. Příznivci seriálu Terapie na kanále HBO s dobrým domácím ozvučením si jeho práci mohou vychutnat především u dílů ze závěru aktuální 3. řady. A samozřejmě pokud chodíte do kina a koukáte na české seriály, měli jste příležitostí poslechnout si zvuk “ala Titěra” mnohem víc (viz. ČSFD).

Spekulace: to se tak zadaří, když si uši trénujete na bzukotu včel?

Zde si pozdější vítěze můžete poslechnout v nominační upoutávce

Zde oficiální trailer k filmu

Tedy ještě jednou: Gratulujeme! A snad se na filmu sejdeme i v našem Kině Kotelna.

Konkurence byla opravdu velká

když klinete na obrázek, který ukazuje jen plakáty abecedních sousedů Domestika, dostanete se na stránky ceskylev.cz a budete si moci prohlédnout všechny české filmy uvedené v roce 2018

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>