ZMĚNA ZMĚNY!: Žádosti o “městské granty”

libčické granty

AKTUALIZACE č. 2 : termín odevzdání posunut do 16. ÚNORA, formulář k dispozici od úterý 20. ledna. Dobrá zpráva je aspoň to, že žádající po poslední aktualizaci nejspíš (předpokládejme, že to je poslední změna) dostanou dostatek času žádost řádně připravit.
AKTUALIZACE:
termín odevzdání posunut do 30. ledna, formulář bude k dispozici až 19. ledna.
PŮVODNÍ TEXT: Na webu města se objevila výzva k podání žádostí “o příspěvky města zájmovým organizacím”. Termín podání pro první polovinu roku je 20. leden 2015. Dobrou zprávou je, že v rozpočtu města na letošní rok je oproti loňsku vyčleněno o 100 000 korun více. Celkem 400 000 korun.

Formulář pro podání žádosti o příspěvek města Libčice nad Vltavou na podporu občansky prospěšné činnosti, projektů, aktivit občanů a zájmových organizací v roce 2015 1. kolo – pro aktivity plánované na měsíce leden-červen 2015 Formulář žádosti bude ke stažení na www.libcice.cz prý snad a možná od 19. ledna 20. ledna

 

Informace na městském webu

(otisk z 19. 1. 2015, 10:25)

libcicky web v pondeli rano

(otisk z 13. 1. 2015, 22:45)

otisk-libcice.cz

 

Komentářů: 2

  1. Petr Nehasil napsal:

    Bohužel výzva k podávání žádostí o granty byla vedením města stažena. Vedení města naposlední chvíli usoudilo, že formulář je nejspíš nevhodný a je potřeba vytvořit lejstro nové. Příjem žádostí je tedy pozastaven na naznámo jak dlouho.. Další neznámou je zda se posune termín do kdy mohou být žádosti podávány..

  2. Marek Coufal napsal:

    To by mě zajímalo, jestli už na radnici nějaké žádosti “na špatném formuláři” jsou. A co pak s tím.
    A 9 dnů na podání na “novém”, to je taky luxusní lhůta (zkrácená o pololetní prázdniny).

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>