A tohle jsme my.

LOSové

Není to nic těžkého. Na něčem se dohodnete, určíte čas a místo. Někdo si to poznamená do notýsku, někdo naťuká do kalendáře v telefonu. A jsou i takoví frajeři, co si to prostě pamatují a nezapomenou na to. A pak se TAM prostě v TU hodinu sejdete a uděláte to. Je to jednoduché. Namátkou takhle funguje třeba skupinové focení.

Tedy upřímně, ono cokoliv, co potřebuje součinnost větší skupiny a zahrnuje přesný čas a místo, vlastně vůbec jednoduché není. O to větší radost je, když se to – po chvilce čekání na opozdilce – povede. Všichni se shlučí na jednom místě. I děti se podaří přesvědčit, aby aspoň na chvilku přestaly lítat všude okolo a koukaly se určeným směrem aspoň trochu inteligentně. Jsou naše a my chceme, aby bylo vidět, že jsou chytré (po nás…), proto musí koukat inteligentně. Aspoň na fotkách.

Takže ahoj Libčice, tohle jsme my, spolek LOS.

A my všichni, co jsme na náplavce pózovali poslední prázdninový den 14tého roku 3. tisíciletí, teď zrovna kandidujeme v těhle volbách. Nenechte se zmást faktem, že na kandidátku se vejde jenom 15 jmen.

LOSove

LOS: tohle jsme my.

Spolek LOS: tohle jsme my.

PS: Jsou i takoví frajeři, co si to pamatují, ale pak na to zapomenou… Jo, to je život.
PPS: V našem případě na to zapomněl ten nejdůležitejší… Jo, i to se stane.
PPPS: Kdo? No já nevím, jestli to můžu prozradit…
PPPPS: Ale tak dobře. Já to tedy propíchnu, jo? No přece Sluníčko nedorazilo!

 

Původní pozvánka: Sýýýr! Společné foto

Fotograf - profesionál

Počítejme. Ze školky minimálně jedna, spíš tři… Pak každý školní rok až k maturitě. A taky třeba z každého “lyžařského výcviku” nebo z “vody”. Hromadná fota lemují naši životní cestu jako patníky, které by se tolik hodily na silnice vedoucí do Libčic (mně by tedy v mlze pomohla aspoň bílá krajnice, která tam taky není).

Skupinové foto je na památku, foto shloučených lidí znamená, že zachycené osoby k sobě patří. Takže i LOS musí mít svou hromadnou fotografii v upomínku na to, jak jsme mladí a krásní. Protože věk je jenom to, na kolik se cítíme. A protože na fotce – z podstaty věci – je vždycky naše Já mladší než To, které se na fotku právě dívá (ok, u “krásnější” to nemusí být pravda). Ale k věci!

Pozvánka

Takže pro všechny členy, pro všechny sympatizanty, pro všechny pravověrné Libčičany, kteří se chtějí přidat – toto je pozvánka na společné focení:

  • Kdy: neděle 31. srpna 2014 od 18.00 (ale přesně!)
  • Kde: na náplavce (tam se sejdeme a pan fotograf nám vybere vhodné pozadí, světlo a místo pro vytvoření skupiny)
  • Co s sebou: přirozený přiměřeně sebejistý úsměv, asi takovýhle 🙂 (svačina je čistě dobrovolná)

A pokud se s námi nebudete chtít fotit, přijďte stejně. Aspoň se na vlastní oči budete moci přesvědčit, jestli pasujeme ke svému mediálnímu obrazu (ať už z “těch našich” nebo z “těch hlavních” novin).

A hlavně, ať nám svítí sluníčko, aby ta fotka stála za to.

 

 

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>