Kino Kotelna uvádí: Princ mamánek – Banger – Podezřelá

Čtvrtého a pátého listopadu jsou na programu tři filmy. V pátek 4. 11. od 18:00 je to Princ Mamánek – skutečně autorské dílo Jana Budaře, které po dlouhých přípravách natočil podle vlastní knihy, sebe obsadil do hlavní role a složil k filmu i hudbu. V pohádce o rozmazleném princi, který je vyslán do světa poznat nástrahy života i setkat se samotnou Smrtí, hrají dále např. Ondřej Vetchý, Veronika Khek Kubařová, Martin Huba či Bolek Polívka. V roli příliš starostlivé královny se vrátila před kameru Arabela Jana Nagyová. Princ Mamánek je podle prvních ohlasů pokus o dosti netradiční pohádku, která ale není určena pro úplně malé děti – ty by se u ní totiž mohly trochu bát. Uvádíme pouhý týden po premiéře.

4. 11. od 20:00 přijde na řadu BANGER – autentický ponor do světa drog a rapové hudby v hlavních rolích s Adamem Mišíkem, Marsellem Bendigem či Sergeiem Barracudou.

Hektické tempo Bangera v sobotu 5. 11. ve 20:00 vystřídá Podezřelá. Velikán korejské i světové kinematografie Park Chan-wook, proslulý vycizelovanou režií, překrásnou kamerou a nečekanými žánrovými zvraty ve svých filmech, se na plátna kin vrací ve velké formě v příběhu mixujícím detektivku ve stylu film noir, milostnou romanci a mysteriózní thriller.

 

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>