Den na řece

V sobotu 24. 6. jsme odstartovali 1. ročník DNE NA ŘECE. Nejdůležitějším elementem venkovní akce je vždy počasí, a to nám přálo.  Kdo chtěl, mohl se už ráno nalodit na výletní loď Jan Plezier a vydat se na cestu přes Úholičky do Libčic. Tato výletní loď během dne několikrát spojila Úholičky a Libčice a cestující si užili krásnou plavbu po Vltavě. 

Také účastníci splutí Vltavy z Úholiček do Libčic na vlastních nebo půjčených paddleboardech, kánoích a raftech dorazili do cíle šťastně a bez ztrát. Paddleboardy zůstaly po celé odpoledne k dispozici zájemcům na vyzkoušení. Jsme rádi, že spousta odvážlivců této možnosti využila. Hasiči předvedli velmi zajímavou ukázku záchrany topícího se člověka ve vodě. 

Ve výtvarné dílně si děti mohly vybarvit svůj magnet na lednici ve tvaru loďky, vyzkoušet stezku pro děti nebo zaběhat a zaskákat na 12 metrů dlouhém airtracku. Ten jsme na závěr polili mýdlovou vodou, a vytvořili jsme tak dlouhou klouzačku, kterou si děti opravdu užily. 

Díky propojení této akce s Úholičkami a zároveň s již 8. ročníkem Gulášování věříme, že všichni strávili krásné aktivní odpoledne. Ještě jednou děkujeme všem, kteří se jakkoliv na této akci podíleli a pomáhali. A těšíme se opět za rok….. 

Petra Grybauskas, Petra Nováková, organizátorky

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>