Kino Kotelna uvádí: Nina a ježkovo tajemství / Přišla v noci / Je mi ze sebe špatně

V listopadu proběhne libčické kino v Kotelně 10. a 11. 11. Na programu jsou filmy různého ražení a od tvůrců ze tří zemí, stačí si vybrat.

V pátek 10. 11. od šesti uvádíme, pouhý den po české premiéře, francouzský animovaný film Nina a ježkovo tajemství. Snímek nejen vizuálem vybočuje z proudu akčních 3D „animáků“. Dětská detektivka o velkém dobrodružství dvou kamarádů a malého ježečka jistě potěší děti i ty z rodičů, na které je tempo spousty současných filmů pro děti až příliš divoké.

V osm se přijďte pobavit na českou hororovou komedii Přišla v noci. Film předchází skvělá pověst z festivalu v Karlových Varech. Invaze monstra v podobě matky a tchyně do dosud poklidného života páru třicátníků bude mít v době našeho promítání za sebou teprve týden v českých kinech, a my doufáme, že i u nás přispějeme k úspěchu tohoto titulu. Jeden z mnoha pozitivních ohlasů říká, že pokud letos chcete vyrazit do kina na jeden český film, tak by to měl být tenhle.

V sobotu 11. 11. rovněž od 20:00 je na programu norsko-švédské komediální drama Je mi ze sebe špatně. Se značnou mírou jízlivosti líčí eskalaci již tak dost toxického vztahu dvou mladých lidí. Čeho je Signe ještě schopna, aby si znovu získala pozornost svého Thomase a okolí vůbec?

Tento víkend s velkou pravděpodobností dorazí do našeho kina letošní 1000. návštěvník. Obdrží od nás lístek a občerstvení zdarma, tak neváhejte  vyzkoušet, zda jím nebudete právě Vy!

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>