Sportoviště Sokola jsou k dispozici

SokolSportujete? Ano? Dobře pro vás. Nebo ne? Ale rádi byste, že? Jen nemáte kde? Že to v Libčicích nejde? Ale kdeže! Pokud rádi proháníte míč nebo míček libovolné velikosti, určitě vám udělá radost přehledná rekapitulace možností, kterou v libčickém Sokole připravil Petr Česák.

Sokol má totiž spoustu hřišť a veřejnost je na nich vítána! Víc si přečtěte na stránkách libčického Sokola.

Pak už je postup jednoduchý

Výhoda libčických sportovišť

Sport v Libčicích má totiž – aspoň pro nás muže určitě – jednu zásadní výhodu: pokud jdete sportovat pěšky (to lze i do Kralup nebo do Prahy, jen te déle trvá), můžete si po výkonu za odměnu dopřát vaši standardní dávku přírodního bylinného (chmel je bylina, ne?) iontového nápoje… A to je argument, který má svou sílu.

PS: a kdybyste to náhodou s “pozápasovým rozborem” přehnali a druhý den se vás ptali, kde se vám to stalo, tak vám odpověď “Na žíněnce” vrátí část důstojnosti. Protože vás všichni budou považovat za Krpálkova kolegu, čímž se dostanete do přísvitu zlaté mediale, což má jako argument nezpochybnitelně hodnotu jednoho potenciálního ipponu! A kdo by to chtěl riskovat?

PPS: pokud máte chuť, ale nemáte “parťáky”, zkuste to v komentáři pod článkem. Třeba je tu takových víc…

PDF dokument

 

Sokol – pronájem sportovišť

 Sokol: hřiště

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>