Záznam zasedání zastupitelstva 16. 12. 2014

zast 16.12.2014

Pokud jste se nemohli z nějakého důvodu zúčastnit zasedání zastupitelstva, ale přesto vám není lhostejné, co se ve vedení města děje, můžete se podívat na amatérský záznam. Obrazová kvalita je stále špatná a v záběru  bohužel nejsou všichni zastupitelé. Je to způsobeno malým úhlem záběru kamery a stísněným prostorem obřadní místnosti města.

V kapitole “Různé” se nenechte odradit krátkým výpadkem obrazu. Zasedání bylo delší než dovolila kapacita záznamového média, takže kousek, nutný na výměnu karty, chybí. Zvuk je kompletní z celého záznamu a myslím, že i poměrně srozumitelný. Méně srozumitelné je jednání samotné, ale s tím nám již technika bohužel nepomůže.

 Celý záznam (pro náročné)

Návrhová komise Ověřovatelé

Schválení zápisu

Program jednání

Čerpání rozpočtu za III. čtvrtletí 2014

Přijetí dotací

Úprava rozpočtu 5/2014 a Rozpočet na 2015

Grantový výbor

Plán termínů konání řádných zasedání zastupitelstva

Nová policejní služebna

Různé

Komentářů: 2

  1. Kateřina Judová napsal:

    K části grantový výbor: Je sice hezké, že pan Urbánek tvrdí, že jistě všichni žadatelé o grant nějaký příspěvek dostali, ale není to úplně pravda. Např. se žádostí o podporu nově vznikající lesní školky Kulíšek jsme neuspěli. Prý žádost nesplňuje podmínky pro udělení grantu. Na dotaz jaké že to podmínky jsou, jsem žádnou rozumnou odpověď nedostala. Už jsem se tomuto tématu věnovala v jiném článku, kdo chce, může si ho přečíst: http://libcickekrizovatky.cz/?p=1876
    Také si myslím, že trocha transparentnosti by neškodila… Mimochodem – jaký postoj vyjadřuje, když se devět zastupitelů zdrží hlasování? Že na tu věc nemají jasný názor nebo že je to moc nezajímá?

  2. Martin napsal:

    “Nerušit! Vládneme.”

    Jinak podle mne nejde ani tak o transparentnost, jako o strach, respektive o pochybnosti o vlastních kvalitách. Viz citovaný úvodník LN od p. Bartoše v minulém čísle LK. Jiné racionální vysvětlení mne pro to teď nenapadá.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>