Konec školy se blíží. Možná rychleji, než tušíte.

Tak schválně, kdy na libčické základní škole končí školní rok 2014/2015? Pokud se podíváte do žákovských knížek nebo sem – na harmonogram roku, budete si květinu pro třídní paní učitelku rezervovat na úterý 30. června. Ale…

…ale to by byla chyba! Protože pokud jste měli štěstí, anebo prolézáte školní web opravdu velmi důkladně, naleznete v propadlišti dějin tuto větu (datovanou 31. květnem):

"Vážení rodiče, vedení školy vyhlašuje na pondělí 29. 6. 
a úterý 30. 6. 2015 ředitelské volno, děti dostanou 
vysvědčení v pátek 26. 6. 2015. Děkujeme za pochopení."

Všechny děti mají rády prázdniny. Každý den navíc je přeci príma. A my rodiče milujeme své děti. Což znamená, že když mají radost ony, máme i my… Takže máme radost za 2 dny prázdnin navíc.

Nebo počkat… Že musíte na ty 2 dny vyřešit hlídání, protože jste s tím nepočítali? Pak tedy taky nezapomeňte přeobjednat tu květinu pro třídní paní učitelku na pátek 26tého.

Je pozitivní, že škola používá svůj web pro šíření důležitých informací. Škoda, že při tom zapomíná na žákovské knížky. A když už to na ten web dá, tak že nikdo nepřemýšlí o tom, zda je informace dostupná a viditelná. Ale třeba je to překvapení na třídní schůzky…

Dodatky

  • Abych tady nebyl za krkavčího otce, který tu řeší svůj sobecký zájem – nám doma to nevadí, dva dny prázdnin navíc si určitě užijeme.
  • Abych tu nebyl za otce dítěte poplety, které vše poztrácí – ověřoval jsem si i u jiných rodičů, zda dostali nějakou informaci. Opravdu to nevypadá, že by děti domů tuhle novinku doručily.

 

 

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>