idnes.cz – Ochranáři chtějí novou dopravní značku “Pozor, LOS!”

Pozor LOS!

Tak tuhle iniciativu ochranářů vítáme. A dovolím si předpokládat, že v Libčicích se najde spousta dalších podporovatelů. Zpravodajský server idnes.cz právě uveřejnil novinku o návrhu nové dopravní značky “Pozor, ztuhlý LOS!” (5. srpna 2015  11:14)

Popravdě, má fantazie se nikdy nerozletěla tak daleko. O to víc jsem z nové značky nadšen. Navrhuji její osazení například u libčických podjezdů – to určitě zpomalí všechny nepozorné návštěvníky našeho města a zklidní dopravu. Majestátné zvíře, které má na hlavě taková řídítka, vzbudí respekt a opatrnost u každého nepozorného cyklisty. I když… …je třeba ještě zvážit i možnost, aby se pak nenašlo pár místních jedinců, kteří by v takto označené lokalitě naopak pravidelně šlápli na plyn…

Ohromují mě možnosti takové značky. Třeba cesta z pohostinského zařízení s takovou značkou instalovanou na vlastních zádech? Už teď se cítím bezpečněji.

A proto rovnou navrhuji vytvořit speciální libčickou variantu. Bude mnohem užitečnější.

Pozor LOS! Návrh nové značky s dodatečnou variantou pro Libčice

Pozor LOS! Návrh nové značky s dodatečnou variantou pro Libčice

Není to málo?

Je třeba se nesobecky (protože SOB je jiné zvíře) zeptat: “Není to málo?” Nehodily by se v Libčicích i jiné značky? Třeba “Pozor, nezávislá ODS!” nebo “ANO, pozor!”? Či “Pozor, TOPím se!”, “Pozor, Liběhrad!”, případně dokonce koaliční “ANO, TOPím se pod Liběhradem!”? Rovnou mě napadá spousta míst, kde bych je osázel.

Post scriptum

Nejsem SOB, jsem LOS.
Nejsem sobec, zajímá mě obec.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>