Letní kino Libčice: Divoké historky

historky2

Léto se nezdá být na ústupu: vylézt přes den na vzduch se rovná sebevraždě. Teplota jakž takž opadá kolem deváté večer a vy se poohlížíte, kam tou dobou v Libčicích vyrazit. A my pro vás máme dobrou zprávu. Na posvícenskou sobotu 22. srpna jsme pro Libčičany (a také hlavně pro sebe) nachystali Letní kino.

Kino bude v takzvaném parčíku v areálu koupaliště plovárny. Bude tam pár míst na sezení v režimu “kdo dřív přijde”…, ale doporučujeme vzít si sebou deku na sezení nebo kempinkové či rybářské křesílko. Měla by být otevřena hospoda, takže občerstvení můžete nechat doma. Provozovatelem letního kina je spolek LOS, ale kino by se neobešlo bez zapůjčení techniky od Libčice.net. Vřele děkujeme!

Protože nemáme žádné reklamy k promítání na začátku představení, budeme začínat včas. Pokud jste tedy z multikin zvyklí chodit (celkem rozumě) o dvacet minut později, doražte tentokrát dříve, jinak se vám stane, že přijdete skutečně pozdě.

Kdy: 22.srpna od 21:30
Kde: Plovárna Libčice
Film: Divoké historky (Relatos salvajes, Argentina, Španělsko, 2014) Film je nevhodný pro děti do dvanácti let
Vstupné: 60 Kč

O filmu:

DIVOKÉ HISTORKY, Wild Tales, Relatos Salvajes
Nervy můžou rupnout každému

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy  už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení.

Trailer:

DIVOKÉ HISTORKY
Argentina, Španělsko 2014 | 122 minut | španělská verze | přístupný od 12 let
CSFD: (83%) http://www.csfd.cz/film/373181-divoke-historky/
IMDb: (8.2) http://www.imdb.com/title/tt3011894/?ref_=fn_al_tt_1

  • žánr černá komedie
  • režie, scénář Damián Szifron | kamera Javier Julia
  • střih Pablo Barbieri Carrera, Damián Szifron
  • zvuk José Luis Díaz
  • producenti Agustín Almodóvar, Pedro Almodóvar
  • výkonná produkce Pola Zito, Leticia Cristai
  • hrají Rita Cortese, Julieta Zylberberg, Erica Rivas, Oscar Martínez, Darío Grandinetti, Leonardo Sbaraglia a María Onetto

Divoke Historky LKsmall

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>