Děkujeme za podpisy

Z městského úřadu jsme obdrželi zprávu, že naši kandidáti do komunálních voleb byli řádně zaregistrováni. Děkujeme Vám všem, kteří jste připojením podpisu pod petici za kandidaturu našeho spolku dali najevo svou podporu, sympatie anebo prostý (o to cennější) smysl pro svobodnou volební soutěž.

Děkujeme a vážíme si toho,

LOS

LOS - LIBČICKÝ OBČANSKÝ SPOLEK

 

 

Komentářů: 3

  1. PeS napsal:

    Kdyz bylo zveřejněno me jméno a moje odhodláni docílit, aby se ve městě zlepšila komunikace někteří lide( například Tomáš Hykeš) se mnou přestali mluvit…. Co k tomu dodat?

  2. Lucie Richterová napsal:

    Ono to totiž podle různých démonizujících poznámek v Libčických novinách či na webu Liběhradu vypadá, že LOS nemá daleko k IRA či ETA (ve žlutých rámečcích pana starosty či v červeně vytištěné poznámce o tom, že “Pravá TOP09” se distancuje od našich projevů).

    Podobně vyznívají i dopisy čtenářů v LN. Pan Hánl například píše, že současná opozice kritizuje vše a za každou cenu. Byl ale někdy na zasedání? Naopak většina bodů v zastupitelstvu prochází bez problémů po všeobecném konsensu. Samozřejmě bylo několik kauz, kde se názory lišily, ale Liběhrad si svojí většinou v zastupitelstvu mohl vše schválit podle potřeby, takže se ani nedá mluvit o tom, že opozice nějaká rozhodnutí blokovala. Pan Mifek zase soudí, že máme demokracii a různé názory jsou v pořádku. Libčické Křižovatky ale podle něj uveřejňují nepravdy za hranicí slušnosti. Které nepravdy má pan Mifek konkrétně na mysli? A ví jistě, že to jsou nepravdy? Odkud – od koho?

    Orientovat se v předvolebním boji je samozřejmě složité pro občana, který historii a pozadí místní komunální politiky nezná do hloubky. Pro všechny strany je těžké zůstat nezaujatý, argumentovat věcně, být pozitivní a tak dál. A čemu má tedy občan věřit? Tady je každá rada drahá. Ale nemusí být pravda zrovna to, co se povídá v hospodě či u holiče.

  3. PeS napsal:

    Problem je, že někteří lidé si zvykli říkat jiným názorům lež. Navíc lež je úmyslné chování. Neúmyslně řečená nepravda je mýlka. A mýliti se je lidské….

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>