Libčický kvíz: vzkazy na zdi

Libčický kvíz: cedule

Vzkazy na zdech jsou důležitým zpestřením každého města. To kolikrát jdete kolem známé budovy a koukáte… …hele, tady je nová informace, nápis, cedule, mramorová deska… …a máte radost, že se zase něco nového dozvíte. Protože předtím jste to nevěděli. A pokud své město a jeho vzkazy na zdech dobře znáte, budete to mít dnes snazší.

Žhavíte mozkové závity? Procházíte si v duchu Libčice? Pojďte, podíváme se naši dnešní otázku, ať už to máme za sebou.

Kvízová otázka zní:

Kde najdete text, který vidíte na obrázku?

Miluju tě moc

Chcete nápovědu?

Máme pro vás připravené možnosti:

  1. Na obrázku vidíte pamětní desku, která bude 17. listopadu odhalena na budově městského úřadu. Libčické křižovatky vám exkluzivně jako první médium, přináší detailní informaci o podobě mramorové desky, kterou jinak dosud nikdo neviděl, nikdo o ní nic neví, a ani ji nikdo nijak zvlášť neschvaloval. Ale už brzo ji slavnostně odhalíme.
  2. Je to chyták, na obrázku je tzv. “ledničkový vzkaz” zdobící ústřední chladící domovní chrám (ledničku) jedné nejmenované libčické domácnosti. Nejedná se tedy de facto o vzkaz dohledatelný na veřejně přístupném místě.
  3. Není to chyták, je to nápis skvící se u východu z čekárny nádražní budovy na kryté nástupiště. Jedná se v podstatě o vandalský čin dokumentující oblíbenou a v Libčicích periodicky v různých médiích opakovaně zveřejňovanou “Teorii rozbitého okna aneb jak se bránit vandalství“.

Odpověď:

Správnou odpověď naleznete, pokud kliknete sem.

I vy jste si oblíbili naše kvízové otázky?

Pak nabízíme vaší pozornosti všechny dosud uveřejněné otázky zde.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>