Rozvolněte se v letním kině

S uvolňováním vládních opatření se vrací do Libčic i kino. S ohledem na čerstvý vzduch a prostorové možnosti, které by se virům neměly líbit, jsme se rozhodli letos zahájit o měsíc dříve sezonu letního kina na koupališti. Od 5. června do 28. srpna můžete každých čtrnáct dní v pátek večer zavítat na film pod širým nebem. Věříme, že se nám povedlo poskládat pestrý a zajímavý program, který snad nenaruší počasí ani návrat karanténních opatření. Prostor louky v klidové zóně koupaliště je dostatečný, proto se prosím neshlukujte, naopak se rozvolňujte a příjemně si užijte společné sledování filmů.

Novinkou letošní sezony je výkonnější promítačka, která by měla znamenat další posun k lepší kvalitě našich projekcí. Její pořízení by nebylo možné bez velkorysého přístupu tradičního partnera našeho kina, spolku Libčice.net, jemuž za to srdečně děkujeme.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>