Na konci léta jsme dvakrát promítali dětem


 
Letní kino Libčice zakončilo sezonu na plovárně 3. září českou pohádkou Princezna zakletá v čase. Návštěva byla za letošek rekordní, nad hlavou svítily hvězdy, děti jen musely vydržet trochu zářijové zimy. Doufáme, že se nikdo moc nenachladil! Pohádka se, myslím, líbila, mě alespoň docela příjemně překvapila.

Úplnou tečku za sezonou kina pod širým nebem učinil pak jiný český film pro děti, Ať žijí duchové! Promítli jsme je 4. září na slavnosti přejmenování naší základní školy na ZŠ Karla Hašlera. Rádi jsme tak navázali na pořádání kina pro školu, které jsme zahájili mezi covidovými lockdowny projekcí snímku V síti. Doufáme, že zdravotní situace už letos bude příznivější a za čas zase budeme v této spolupráci moci pokračovat. Především ale že bude možné zase normálně chodit do kina. Od září začínáme pod střechou opět jako Kino Kotelna.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>