Farmářský trh v sobotu spojí výměnu oblečení a dětský den

V sobotu 28. května se opět v devět hodin otevřou brány k sokolskému cvičišti, kde bude pro návštěvníky připraven farmářský trh. Pořadatelé slibují tuto sobotu hravé barvy. Na “sokoláku” se totiž představí Libčická šatnička a Centrum Malina připraví Malý vesmírný den pro děti.
Vlivem války, ekonomických změn, inflace, rostoucích cen pohonných hmot a energií, je v nouzi více lidí, než dříve. Solidární Šatnička je tu pro ně. Místní nově příchozí z Ukrajiny, ale i některé české maminky už našli do Šatničky v Libčicích cestu. Na trhu chce svůj koncept představit i ostatním.

Solidarita – radost – udržitelnost

Pár stojanů s darovaným šatstvem bude k dispozici všem příchozím na trh. Kdo bude potřebovat, vybere si z nabídky. Co když nejsem v nouzi, ale nějaký kousek se mi líbí? Pro vyznavače udržitelného životního stylu je otevřeno také! Zájemci buď přinesou jiné zboží na výměnu, anebo budou moci za vybrané oblečení vhodit dobrovolný příspěvek na provoz. Šatničce například chybí ramínka. Všem děkujeme za podporu, solidaritu a pomoc!

Mimozemšťan Libčiči startuje

Blížící se Den dětí oslavíme s předstihem i na Farmářském trhu. Centrum Malina tam totiž povolává mimozemšťana Libčičiho, který prý v 9 hodin přiletí k Sokolu mezi stánky našich farmářů. Děti čekají stanoviště s odměnou, vesmírné tetování i výtvarná dílna.
A rodiče mezitím nakoupí. Pečivo od pekaře Matouše z Máslovic, sazenice a květiny, levandule, sýry a klobásy od paní Krejčové, bude také kavárenský úsek s kávou od Jendy a dezerty od Šárky Sekerové. K tomu čerstvě upražené madle z Mandlové prodejny, v sobotu zakoupíte i originální módu Abatyka či hračky a oblečení od Martiny Rubešové z Kralup.
A nezapomeňte ještě objednat dovážku zeleniny z farmy od Jakubcových. Přijedou tentokrát hned v 9.00 hodin. Link na jejich e-shop je www.zdravizpole.cz.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>