9. Libčická Hašlerka – ohlédnutí a fotografie

herec Petr Rychlý na Libčické Hašlerce 2022

Minulou neděli proběhl již 9. ročník Libčické Hašlerky. Neděle byla nečekaně chladná, ale déšť nakonec přišel až těsně po závěru festivalu.

Kulturních akcí pořádaných primárně pro naše babičky a dědečky, a pro mnohé z nás už rodiče, se v Libčicích v průběhu roku nenajde mnoho. V neděli se ale na Sokoláku do melodií písniček Karla Hašlera vlnili nejen oni, ale i početné obecenstvo napříč všemi generacemi.

O hudební zážitek se letos postaraly kapely Hašlerka a Plechová kapela Karla Vacka a svými historkami obecenstvo pobavil Petr Rychlý. To bylo dle jeho slov nejen dobře zabaleno v teplém oblečení, ale hlavně skvěle naladěno si takovéto odpoledne patřičně užít.

Děkujeme za finanční podporu celé akce Středočeskému kraji – Fondu kultury a obnovy památek, dále městu Libčice nad Vltavou, ÚJV Řež, a.s. a libčickému zemědělci Josefu Rousovi. Bez těchto podporovatelů by se Libčická Hašlerka neuskutečnila. Libčický občanský spolek LOS bude dělat všechno proto, abychom tradici festivalu udrželi a za rok vás pozvali na její jubilejní 10. ročník!

Děkujeme také všem, kteří se i v tak nevlídném počasí vydali jako diváci posedět na venkovní akci a za rok opět na viděnou!

za Libčický občanský spolek LOS, Ilona Ptáčková

Jeden komentář

  1. Ilona Ptáčková napsal:

    Doplňuji ještě poděkování, neb nechceme nikoho ošidit :), tak určitě patří poděkování ještě Výzkumnému ústavu včelařskému na Dole, který Hašlerku sponzoruje již od. 1. ročníku svou úžasnou medovinou.
    Odnášejí si ji všichni účinkující.
    A v neposlední řadě ještě děkujeme dámám v červeném, Úholky – pozdní sběr je taneční skupina z nedalekých Úholiček a svou návštěvou nás poctily dámy již podruhé.
    Všem ještě jednou moc děkujeme za příjemné odpoledne!

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>