Deník zastupitele: otevíráme novou rubriku

Deník zastupitele
Založili jsme na „Křižovatkách“ novou rubriku – „Deník zastupitele“. Jejím účelem je sdílet informace o tom, čemu se v zastupitelstvu města aktuálně věnujeme, být živým prostředím, nástěnkou, naším veřejným deníčkem.

Rubrika je určena všem, které dění okolo řízení města zajímá. Těm, kterým nestačí jen „polovina mapy*“ a kterým jde o to, získat co nejucelenější obraz. Pokud nám v Libčicích něco schází, pak je to systematičnost a transparentnost. To jsou základní předpoklady efektivního fungování. Jedině tak je vyvíjené úsilí pod kontrolou a vede k zdárnému konci. Jedině pak se problém neřeší paralelně s dvojí vydanou energií. Jedině pak se s velkou námahou nehasí problémy, o kterých se možná vlastně už dlouho ví. Jedině potom se na konci nemusí říkat „takhle to pro Libčice stačí**“.

Dopředu oznamujeme: “Nechceme tu hlásat „pravdy“, jen dokladovat a zveřejňovat. Názor nechť si moudrý čtenář ráčí učinit sám.

A protože víme a chápeme, že „libčická politika“ je pro spoustu obyvatel Libčic těžko stravitelná, z hloubi duše respektujeme všechny, kteří tuto část „Křižovatek“ raději vynechají.

Vaši LOSí zastupitelé

Poznámky:

* to je tak krátký citát populárního písňového textu. Za to nás snad nikdo zažalovat nemůže?
**  protože takový komentář implikuje tvrzení, že jinde by se s podobným výsledkem třeba spokojit nechtěli

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>