Příležitost vybavit se do podzimní sloty

Vaude-Logo-2012.svg

Znalci a místní experti na odívání si té anomálie již jistě všimli – v Libčicích je zvýšený počet vyznavačů kvalitního outdoorového a horolezeckého vybavení německých značek VaudeEdelrid. Poznat je můžete celoročně na nástupišti,  vybavené funkčními batohy, na podzim a v zimě, jak se pohybují po městě ve funkčních vodě a větru odolných bundách, nebo na kolech ověšenými praktickými cyklotaškami.

Vrtá vám hlavou, proč jsou právě tyhle značky v Libčicích oblíbené? Je to jen výsledek dobrého vkusu obyvatel našeho města a tak typické touhy po kvalitě bez kompromisu? Může za to zvýšený výskyt horolezců v libčických rodinách (který ovšem příslušný úřad stále odmítá prohlásit za epidemii)? Obojí je určitě pravda, ale to samo by asi nestačilo.

Tedy pro ty, co stále neví, dodáváme, že vysvětlení je prozaické – na bývalém leteckém přívoze sídlí výhradní zástupce obou zmiňovaných značek pro celé Česko. A “penetraci” Libčic určitě napomáhá i to, že dvakrát až třikrát do roka otevře svůj domácí obchod a nabízí nejnovější vzorky z rozsáhlé kolekce za příjemné “Libčice friendly” ceny.

Vaude a Edelrid centrála

Anička a Jesse Guthrie, tedy oni obchodní zástupci, tu v posledních letech úspěšně zakotvili, zapojují se do života obce a snaží se podporovat místní aktivity ostatních (např. filmový “Snow film fest”, jehož druhý ročník už zná svůj termín).

Vaude/ Edelrid sample sale

Pokud se i vy chcete v nadcházející podzimní slotě cítit v suchu a chráněni, máte skvělou příležitost vybavit se, protože právě na tento týden Guthriovi na svém facebooku vyhlásili prodej vzorkového zboží za příznivé ceny. Stačí se domluvit s Aničkou nebo Jessem Guthrie, nebo se rovnou zastavit.  Otevřeno mají “na zazvonění” tento týden v odpoledních hodinách.

PS: Pozor! Toto je nevyžádaná neplacená reklama. Ale jen a pouze na základě vlastní dobré zkušenosti.

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>