Keramický ateliér Pod Saharou

ptak
Ráda bych se s Vámi podělila o svůj zážitek z nově otevřeného keramického ateliéru Pod Saharou.
Jen na úvod: nepatřím mezi ty manuálně zručné a kreativní osoby, které dokážou vytvořit úžasné věci, ale i přesto jsem už dlouho toužila si z hlíny něco vyrobit. Letos v září se mi to konečně splnilo. Paní Kateřina Tětivová otevřela na sídlišti Pod Saharou svůj keramický ateliér. Mám dva syny, a tak jsme jedno sobotní odpoledne vyrazili na zkušební keramickou dílnu.

V ateliéru nás kromě paní Kateřiny čekal i krásný keramický pták, kterého jsme toho dne měli vyrobit. Říkala jsem si, že to napoprvé asi těžko zvládnu, ale pod vedením paní Kateřiny se to podařilo všem zúčastněným. Po této lekci jsme keramice úplně propadli a doma už máme nejen tři ptáky, ale i dvě svítilny a další výrobky jsou v procesu výroby. Obrázky našich prvotin tvorby přikládám a paní Katce děkuji za její rady, trpělivost a ochotu – a vlastně vůbec za to, že u nás dílnu otevřela.

Neváhejte a přijďte to zkusit taky! Veškeré informace o ateliéru naleznete na www.ateliersahara.cz.

Ve zkratce:

  • pravidelné úterní dílny od předškoláků po dospělé
  • nepravidelné víkendové dílny
  • první zkušební hodina zdarma

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>