Uhelný mlýn: Míša Petrů – NEBOJ KARLÍN

V Uhelném mlýně je od října výstava obrazů pražské malířky Míši Petrů – NEBOJ KARLÍN. Tematicky se zaměřuje na proměnu šedivé pražské čtvrti Karlína v místo dnes vyhledávané jako příjemná lokace k bydlení i práci. Autorka sleduje subkultury, které se zde usazují a s barevnou vtipnou nadsázkou je zaznamenává na svých obrazech.
 
Stejně zvesela se autoři připravili na prezentaci výstavního projektu ve stížených hygienických opatřeních, ale nepočítali s tím, že budou muset krátce po vernisáži zavřít dveře. Výstava vznikala ve spolupráci s GASK  (Galerií Středočeského kraje) déle než rok, projekt finančně podpořili jak Středočeský kraj, tak Ministerstvo kultury a Státní fond kultury, dokonce i Město Libčice se malinkou částkou na projektu podílelo.
 
Tolik energie a teď bez diváků? Moc nás to mrzí, proto koukněte aspoň na jednoduché video teasery z výstavy.
 

 
Ale nejraději budeme, když se k nám v individuální formě vypravíte. Svou návštěvu můžete objednat na arto@arto.to alespoň týden předem.
 
Výstavu jsme prodloužili a budeme se na Vás těšit po celý prosinec a leden. Výstava je příjemným zpestřením i pro rodiny s dětmi.

 

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>