Zelená bavlnka: …tak nám zavřeli Úholičky

Přes Úholičky ne!

Dnes ráno se na křižovatce nad Libčicemi objevila ve směru k Úholičkám dopravní značka informující o neprůjezdnosti Úholiček. Znamená to, že na Roztoky, Suchdol, Horoměřice a Prahu se z Libčic po nějakou dobu dostaneme jen po poměrně zasekané “dvěstěčtyřicítce” přes Tursko.

Ti, kdo i přes smrádek preferují málo frekventovanou cestu “kolem skládky” (tedy i přes Úholičky) a jezdí tudy pravidelně, už v minulých dnech určitě v Úholičkách zaznamenali některé varovné signály (sprejové zákresy na vozovce) a asi nejsou úplně překvapeni.

Na obecním webu Úholiček je k celé věci zatím jen tato krátká noticka.

Obecní noviny Úholičky sdělují toto:

Obecní noviny u holičky

Potrvá to měsíc

Protože jsme zvědaví, požádali jsme tedy v Úholičkách o další informace, a paní starostka nám obratem napsala:

“…investorem je Krajská správa a údržba silnic a já nemám informace o moc dřív než vy. Podle harmonogramu, který jsem si vyžádala by položení kanalizace, které je v kolizi s křižovatkou od Libčic mělo trvat do 3. 11. 2015.”

Takže děkujeme za informaci a následující měsíc budeme do Prahy jezdit přes Tursko.

Úholičky

Komentářů: 6

  1. Michal Nehasil napsal:

    Doporučuji jezdit následující měsíc do Prahy na kole. Bruslařská sezona je tatam, taže na cyklostezce v Troji se již netvoří kolony. Zjistíte jak je to příjemné a oprava kanalizace vás nerozhodí.

    • Marek Coufal napsal:

      Byl jsem trochu na vážkách, protože v posledních dnech se v Úholičkách hodně sprejuje po silnici o kousek vedle (na Roztocké v kličce mezi zámkem a Návsí). Ale podle zadávacího dokumentu (který jsem si dohledal z vašeho odkazu) se má opravdu opravovat ten kus silnice, který vede na Přílepy. Tak snad opravdu už v létě…

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>