Libčický kvíz: Národní umělec

Libčický kvíz: Národní umělec

Helejte, s tímhle na mě nechoďte. Já vám rozumím, ale bylo to v novinách. Černý na bílým. Sice to nebylo ve žlutém rámečku, kam dávají vždycky tu pravdu, která je přece jenom nakonec o trochu pravdivější než ty zbylé obyčejné pravdy. Ale psali to v seriózním stisku. Tohle nebyl žádný bulvární plátek (my víme který)! Takže je mi líto, tak to prostě je.

Tedy k věci. Těžší to dnes budou mít ti, kteří nežijí tak nějak kulturně. Málo platné, jsme médium se širokým záběrem a takové jsou i naše kvízové otázky. Ale nic není ztraceno, pokud nemáte všeobecní přehled, máte možnost si své vědomosti doplnit, případně nevědomosti zaplnit.

Tedy pokud už vám libčická pošta do schránky doručila červencové číslo Libčických novin… Doručila? Tak honem na toaletu a dostudujte si to. Ať nám v kvízu neuděláte ostudu!

Dnešní kvízová otázka zní:

Kdo tak bravurně ztvárnil hlavní postavu nejnovějšího kusu Libčického ochotnického ďivadla?

A.kvíz: A

B.Kvíz: B

C.Kvíz: C

D.Kvíz: D

Malá nápověda

Vrozená skromnost mnou cloumá, nicméně se musím překonat a tuhle nápovědu vám nabídnout. Slovo “bravurně” by vás mohlo brutálně zmást, takže rovnou říkám: ne, já jsem to opravdu nebyl. Musíte si vystačit s nabídnutými možnostmi A, B, C, nebo D.

Odpověď

Správnou odpověď naleznete, pokud kliknete sem.

I vy jste si oblíbili naše kvízové otázky?

Pak nabízíme vaší pozornosti všechny dosud uveřejněné otázky zde.

Komentářů: 3

  1. PeS napsal:

    Ironie břitká, ale dvojsečná neb často ji lidé nepochopí….,,

    • Marek Coufal napsal:

      No jo, to je holt riziko podnikání…
      Tedy aspoň nabízím, že pokud by to bylo opravdu hodně nepochopitelné, tak rád zodpovím doplňující dotazy.

  2. Martin Šimon napsal:

    No mě to pobavilo. Teda až po druhém přečtení. Vtip, který vyžaduje moc mentálního úsilí, většinou ale moc smíchu nesklidí.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>