Únětice: opravuje se Rýznerova

oprava Rýznerova, Únětice

Na cestě do Prahy přibylo další zdržení – v Úněticích se rozhodli opravit povrch Rýznerovy ulice, “výpadovky” na Horoměřice a Suchdol (která končí u horoměřického kruháku před Lídlem). Sláva jim, protože po vybetonové výspravce se opravdu moc jezdit nedalo.

Provoz je sveden do jednoho pruhu a řízen semafory, zdržení ve špičce se dá očekávat. Naštěstí by tahle oprava neměla trvat dlouho.

Ale pozor, pokud plánujete projet přes Únětice  o víkendu 30. a 31. května, tak to nepůjde, bude se asfaltovat. Ale tím by  měla celá oprava skončit.

Takže se máme nač těšit. S nástupem června bude opraven hlavní tah Úněticemi a Jenerálka by měla být taky hotová. Konec budování v Kralupech je naplánovaný taktéž na stejné datum, ale tam to zatím na dodržení termínu moc nevypadá (drby říkají, že se jim “hnul most”, taky jste to slyšeli?).

Celá informace o pracech v Úněticích

(zdroj: web Únětic)

Dopravní opatření a harmonogram prací při konečné úpravě povrchu Rýznerovy ulice.

Do 31. 5. 2015 má být dohotoven asfaltový povrch v části Rýznerovy ulice, která byla rozkopána při stavbě kanalizace v oblasti Parcel. Prosíme obyvatele, aby pochopili následující dopravní omezení.

Celková délka opravovaného úseku je cca 300 m, stavba bude provedena ve dvou etapách.

I. etapa (provedení podkladu pro asfaltování)

Bude zachován obousměrný provoz, který bude řízen světelným signalizačním zařízením. První část této etapy bude v úseku od Horoměřic k přechodu pro chodce u zastávky „Na Parcelách“. V této části bude uvedená zastávka busu zachována v obou směrech. Druhá část této etapy bude realizována od přechodu do konce úseku, zastávka ve směru od Horoměřic bude po tuto dobu zrušena.

II. etapa (asfaltování povrchu)

Bude provedena úplná uzavírka celého úseku Rýznerovy ulice, tedy i pro autobus. Uzavírka bude realizována o víkendu 30.5. – 31.5.2015. Dne 19.5. proběhne jednání o možnosti náhradní autobusové dopravy. Minibus by zajišťoval dopravu z Horoměřic do Únětic – pokud se testem 19.5. potvrdí, že minibus by se otočil na malém kruhovém objezdu na spojnici ulic Ke Křížku a Ke Kouli.

Termíny

  • I. etapa:
    • 1. část od 18. – 24. 5. 2015
    • 2. část od 25. – 29. 5. 2015
  • II. etapa (úplná uzavírka): od 30. – 31. 5. 2015

oprava Rýznerova, Únětice

Zatím žádné komentáře.

Odpovědět

Můžete použít tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>